Preskoči navigaciju Idi na dno stranice
Pritisnite enter za pretragu ili ESC za zatvaranje
Kontrast:
Veličina slova:
Kontrast:
Veličina slova:
07.10.2018. | sjedeća odbojka

IOK Zagreb osvajač Kupa Hrvatske u Zadru

Odbojkaši IOK "Zagreba" osvojili Memorijalni kup Republike Hrvatske u sjedećoj odbojci po deseti put u svojoj povijesti.

Danas su u Zadru po deseti put odbojkaši IOK "Zagreba" osvojili Memorijalni kup Republike Hrvatske u sjedećoj odbojci savladavši Knin 95. s 3:0, po setovima 25:20, 25:13 i 25:21.

U polufinalu su Zagrepčani savladali odbojkaše OKI Marsonije iz Slavonskog Broda s 2:1. U drugom polufinalu odbojkaši Knin 95 savladali su s 2:1 ŠIOK HVIDR-u iz Osijeka s 2:1. U borbi za treće mjesto Pobjedom na OKI Marsonijom iz Slavonskog Broda s 2:1 ŠIOK HVIDR-a Osijek osvojila je treće mjesto.

Ponajbolji igrač Zagrepčana, Ivan Ćosić, posebno je zadovoljan mlađim igračima koji su se zaista pokazali vrhunskih dijelom ekipe.

Izuzetno mi je drago da smo po deseti put osvojili Kup, a pogotovo što je kod nas došlo do podmlađivanja ekipe. Nastupili smo s tri mlada igrača koji su potvrdili svoju kvalitetu. Ovaj turnir odigrali smo vrhunski, jer smo u cijelom natjecanju izgubili samo jedan set. Koristim prigodu da čestitam svim odbojkašima i našim domaćinima Zadranima na izvrsnoj organizaciji, zaključio je Ćosić.

Na 12. Memorijalnom Kupu Republike Hrvatske u sjedećoj odbojci nadmetalo se 160 odbojkaša iz 12 klubova i Hrvatska ženska reprezentacija. Pokrovitelj ovogodišnjeg Kupa u sjedećoj odbojci je tradicionalno bilo Ministarstvo hrvatskih branitelja.

Izvor: HPO

Ostale novosti Sve novosti