Preskoči navigaciju Idi na dno stranice
Pritisnite enter za pretragu ili ESC za zatvaranje
Kontrast:
Veličina slova:
Kontrast:
Veličina slova:
03.07.2018. | općenito

Ured Pravobraniteljice za osobe invaliditetom: Priznanje za Glasnogovornika HPO-a

Povodom desete godišnjice Ureda za pravobraniteljicu za osobe s inavliditetom u Hrvatskom saboru 2. srpnja 2018. održano svečano obilježavanje kojem je domaćin bio predsjednik Sabora Gordan Jandroković. Glasnogovornik Hrvatskog paraolimpijskog odbora, g. Darko Matić dobitnik je priznanja za promicanje pozitivne percepcije osoba s invaliditetom i većeg stupnja društvene svijesti o osobama s invaliditetom.

Povodom desete godišnjice Ureda za pravobraniteljicu za osobe s inavliditetom u Hrvatskom saboru 2. srpnja 2018. održano svečano obilježavanje kojem je domaćin bio predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Obilježavanju su nazočili predstavnici Hrvatskog sabora, Vlade, Ureda Predsjednice RH, ministarstava, ostalih pravobraniteljica, veleposlanstava, krovnih organizacija osoba s invaliditetom te drugih tijela i organizacija.

Glasnogovornik Hrvatskog paraolimpijskog odbora, g. Darko Matić dobitnik je priznanja za promicanje pozitivne percepcije osoba s invaliditetom i većeg stupnja društvene svijesti o osobama s invaliditetom.

Izvor: Ured Posi

Ostale novosti Sve novosti