Preskoči navigaciju Idi na dno stranice
Pritisnite enter za pretragu ili ESC za zatvaranje
Kontrast:
Veličina slova:
Kontrast:
Veličina slova:
05.10.2018. | sjedeća odbojka

Kup Hrvatske u sjedećoj odbojci, Zadar 2018

Ovog vikenda u Zadarskoj športskoj dvorani "Krešimir Ćosić", održava se 12. memorijalni Kup Republike Hrvatske u sjedećoj odbojci. Na Višnjiku 6. i 7. listopada nadmetati će se 160 odbojkaša iz 12 klubova i Hrvatska ženska reprezentacija.

Ovog vikenda u Zadarskoj športskoj dvorani "Krešimir Ćosić", održava se 12. memorijalni Kup Republike Hrvatske u sjedećoj odbojci.

Na Višnjiku 6. i 7. listopada nadmetati će se 160 odbojkaša iz 12 klubova i Hrvatska ženska reprezentacija.

Ivan Ćosić, kapetan Hrvatske reprezentacije, uoći natjecanja u Zadru nam je izjavio: "Održavanje Kupa je važan radi novih članova u klubovima, da bi se vidjelo na kakvoj su razini te da li imaju potencijala, jer nam je pomlađivanje reprezentacije jedan od ciljeva uz plasman na POI u Tokiju 2020. kao i poboljšavanja statusa Hrvatske na Europskoj i Svjetskoj rang listi. Uvijek je lijepo vidjeti nove klubove koji su se pridružili, kao što je to Karlovac ove godine. Doista malo država u svijetu koje to organiziraju na ovakvoj razini sa ovolikim brojem ekipa koje sudjeluju.

A što očekuje kao igrać Čosić je naglasio: "Kao igrač IOK "Zagreb" koji je višestruki prvak Hrvatske i osvajač Kupa Hrvatske očekujem dobru borbu, te ćemo doista pružiti sve od sebe kako bi ponovno osvojili Kup", zakljućio je Čosić.

Prošle godine u Poreču su po deveti put slavili odbojkaši IOK "Zagreb", a dva puta to je pošlo za rukom odbojkašima ŠIOK Hvidre Osijek.

Ostale novosti Sve novosti