Preskoči navigaciju Idi na dno stranice
Pritisnite enter za pretragu ili ESC za zatvaranje
Kontrast:
Veličina slova:
Kontrast:
Veličina slova:
24.11.2018. | općenito

Nagrada za inovativnost, kreativnost i najbolju praksu hrvatskom projektu

Prošlog je tjedna u Portorožu u sklopu SPORTO konferencije, Društvo za marketing Slovenije u suradnji s Europskom sponzorskom asocijacijom proglasila najbolje projekte u 2018. na području jugoistočne Europe (Slovenija, Hrvatska Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Češka, Slovačka i Mađarska).

Među više od trideset prijava, nagradu za inovativnost, kreativnosti i najbolju praksu osvojio je hrvatski projekt "beST - be stronger together” tvrtke Allianz, koji je osmišljen i proveden u suradnji s VETTURELLI savjetovanjem uz aktivno sudjelovanje paraolimpijaca Hrvatskog paraolimpijskog odbora - Dinom Sokolovićem, Branimirom Budetićem i Matijom Grebenićem.

Za nas je korporativna kultura preduvjet zadovoljstva i učinkovitosti zaposlenika, a time i uspješnog poslovanja. Projekt "beST" jedan je od naših najuspješnijih internih projekata jer je kroz korištenje novih digitalnih komunikacijskih alata i inspirativnih paraolimpijaca uspio direktno utjecati na poboljšanje korporativne kulture, izjavila je Vanja Bzik, voditeljica korporativnih komunikacija Allianz Zagreb.

Imajući u vidu geografsku rasprostranjenost zaposlenika i Allianzovih prodajnih agencija te potencijalnu opasnost od demotivacije, "beST” je nastojao potaknuti međusobnu/-odjelnu komunikaciju, izgraditi osjećaj pripadnosti i stvoriti naviku korištenja novog intraneta.

Digitalno doba od nas traži inovativnost, agilnost i otvorenost za postizanje postavljenih ciljeva, što je neostvario bez ispravnog mindseta. Zato smo se tijekom osmišljavanja i provedbe beST-a vodili CBL (challenge-based learning) pristupom, koji je na iskustven način pomogao u mijenjaju stavova zaposlenika, nadovezala se Dijana Vetturelli.

Projekt ”beST” prošlog je tjedna uz navedenu nagradu nominiran i u uži krug za nagradu Europske sponzorske asocijacije 2018. u kategoriji angažiranost zaposlenika, a osvojivši nagradu za inovativnost i kreativnost, ući će u direktan odabir i za ESA Best of Europe kategoriju čija će dodjela biti 28. veljače 2019. u Londonu.

Ostale novosti Sve novosti