Preskoči navigaciju Idi na dno stranice
Pritisnite enter za pretragu ili ESC za zatvaranje
Kontrast:
Veličina slova:
Kontrast:
Veličina slova:
11.11.2019. | atletika

WPA SP Dubai 2019: Rekordna medijska pokrivenost

Dok se naši paraatletičari natječu na Svjetskom paraatletskom prvenstvu u Dubaiju koje traje sve do 15. studenog, nama stižu sjajne vijesti u vidu medijske pokrivenosti te sportske manifestacije. Ukupno 24 medijske platforme prenosi prvenstvo u 88 zemalja diljem svijeta.

Svjetsko paraatletsko prvenstvo u Dubaiju srušilo je rekord po broju zemalja u kojima je dostupan prijenos natjecanja. Ukupno 24 medijske platforme sa svih kontinenata (88 zemalja svijeta) prenose natjecanje, što je za jednu zemlju više u usporedbi s Londonom 2017. godine. Na prvenstvu se natječe preko 1400 sportaša iz 120 zemalja svijeta.

Od medija svakako treba istaknuti Japanski NHK koji je poslao tim od 100 profesionalaca koji će pokrivati sva natjecanja uživo.

"Svjetsko paraatletsko prvenstvo u Dubaiju najveće je pojedinačno sportsko natjecanje prije Paraolimpijskih igara u Tokiju 2020. Podatak o rekordnoj medijskoj pokrivenosti pokazuje nam da smo na pravom putu i vidljiv je kontinuirani rast zanimanja za sport osoba s invaliditetom." - Alexis Schaefer, direktor IPC Marketinga i prava prijenosa

Inače, naše paraatletičare možete uživo pratiti i bodriti putem službenih web stranica Svjetske paraatletske federacije te na Facebook i Twitter profilima prethodno navedene.

Izvor: IPC

Ostale novosti Sve novosti