HPO
početna
novosti
dogadanja
o nama
baza podataka
sportovi
međunarodna natjecanja
galerija
linkovi
press centar
kontakti
RegOnline
  Pronađi nas: Facebook Twitter
 
Newsletter
 
novosti
veći normal manji
 
 
 
Časopis „The Paralympian“ slavi PyeongChang 2018

20. lipnja 2018.

Časopis „The Paralympian“ slavi PyeongChang 2018

Međunarodni paraolimpijski odbor (IPC) objavio je prvo izdanje časopisa The Paralympian za 2018. godinu koji slavi rekordne Zimske igre u PyeongChangu.

Svjetski poznata fotografija skijaša Euija Hyun Sina krasi naslovnicu časopisa, prikladan portret nezaboravnih Igara za južnokorejske domaćine. Kroz zanimljive informacije o rekordnom broju sportaša, nacija, gledatelja i televizijske publike, čitatelji mogu detaljno saznati kako je PyeongChang 2018 podigao ljestvicu za Peking 2022.

Zimske paraolimpijske igre također će biti zapamćene po spektakularnim sportskim trenutcima. Od osvajanja povijesnih medalja Hrvatske reprezentacije, do inspirativnog dvostruko zlatnog nastupa nizozemskog snowboardera Bibiana Mentel-Speea. Časopis ističe vrhunske trenutke svakog od šest zimskih sportova kroz zapanjujuće slike iz PyeongChanga koje prikazuju nevjerojatne sposobnosti sportaša.

The Paralympian kroz interesantne priloge zaokružuje cijelu atmosferu PyeongChanga. U časopisu se mogu pročitati kako organizacije dijele ideje i metode u svrhu osnaživanja paraolimpijskog pokreta. Tu su i dubinski intervjui s nekim od najvećih imena paraolimpijskih sportova, članci o sportašima i njihovim pripremama za Paraolimpijske igre te kolumna legende tenisa u kolicima, Esther Vergeer, koja ima posljednju riječ o tome što znači biti vođa Paraolimpijskog pokreta.

Kako se pozornost skreće od zimske sezone, časopis služi i kao vodič za ljeto Svjetskih prvenstva u dijelu o Nadolazećim događajima.

On-line kopiju časopisa može u samo nekoliko klikova preuzeti na sljedećem linku - http://bit.ly/TheParalympianMagazine2018

Izvor: IPC

« »
« povratak
 

Zaklada Paraolimpijac